Dames fitness schiedam

Dans is een universele taal. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, tot welke cultuur je behoort of welke vorm je lichaam heeft. Dans heeft een manier om iedereen zich welkom en op zijn gemak te laten voelen. Het ritme, de bewegingen, de geluiden… het voelt goed. Er is niets anders zoals dat. En dat is waarom danslessen zo geweldig zijn voor zoveel mensen in zoveel verschillende fases van hun leven – of je nu als volwassene weer fit probeert te worden na een onderbreking of als kind op zoek bent naar iets nieuws en spannends om te ontdekken. Als je moe bent van dezelfde oude routine en ziek van de controle – dan is het tijd om los te laten! Bij Ladies Fitness Schiedam laten we u zien hoe dans u fit kan maken!

Wat is Dames Fitness Schiedam?

Dames Fitness Schiedam is de toonaangevende dansfitness studio in de regio. Wij bieden een scala aan danslessen voor zowel mannen als vrouwen om fit te worden, nieuwe moves te leren en plezier te hebben! Onze lessen zijn gebaseerd op barre, yoga en Pilates, zodat u kunt zweten, stretchen en kracht opbouwen op hetzelfde moment. En omdat we dans gebruiken als een hulpmiddel in plaats van een vervanging voor traditionele fitness, kun je de activiteiten blijven doen die je normaal ook doet. Wij zijn gevestigd in de historische stad Schiedam en bieden zowel inloop- als studiolessen aan. Privélessen zijn ook mogelijk als u wilt werken aan uw specifieke doelen of behoeften.

Vind hier al onze Ladies Fitness lessen

Onze lessen zijn in de ochtend voor elk type dans. In de middag is de Ladies Fitness Schiedam variërend onderdeed & onderdeed voor mannen en vrouwen. Daarnaast hebben wij een vrijdag Ladies Yoga. Kom gerust eens langs om een les te bespreken of om een inschatting te doen van de kosten.

Waarom zou je dansles nemen?

– Het is anders, en dat is wat je nodig hebt. Danslessen zijn anders dan al het andere dat je tot nu toe hebt geprobeerd. Je zult niet dezelfde dingen doen die je altijd hebt gedaan, je zult in een nieuwe omgeving iets nieuws doen, en dat kan heel opwindend zijn. – Denk je dat dansen alleen voor kinderen is? Denk dan nog eens na! De meeste dans wordt gedaan door kinderen, maar dans is eigenlijk een geweldige manier om je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. U zult misschien verrast zijn door wat u ontdekt! – Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren Dansen is een geweldige manier om je lichaam en geest actief te houden. Het is een geweldige manier om mensen te ontmoeten, en het is ook ontspannend en therapeutisch. – Dansen is veel meer dan alleen fitness Dansen is zoveel meer dan alleen maar fit zijn. Het gaat over creatief zijn, jezelf uitdrukken, mensen ontmoeten en zelfvertrouwen opbouwen. – Dansen kan helpen om stress te verlichten en isolement te verminderen Dansen is een geweldige manier om mensen te ontmoeten, creatief bezig te zijn, en stress en isolement te doorbreken.

Wat is het verschil tussen een fitnessles en een choreografie?

Danslessen zijn geen corvee-lessen. Het gaat niet om instructies volgen, routines uitvoeren en een cijfer halen. Dans gaat over jezelf uitdagen en je eigen grenzen verkennen. Het gaat niet om het concurreren met andere dansers, het gaat om één zijn met de muziek en met elkaar. Dans gaat over je zelfvertrouwen opbouwen en je meer verbonden voelen met anderen. Het gaat erom uit te vinden waartoe je in staat bent en jezelf tot nieuwe grenzen te verleggen. Je hebt geen speciale vaardigheden of uitrusting nodig. Je hoeft alleen maar gemotiveerd te zijn door de mensen om je heen en iets nieuws te willen proberen. Danslessen zijn een evoluerende kunstvorm. De choreograaf creëert elke week een nieuw stuk muziek en een nieuwe routine. Het is aan de dansers om de muziek te interpreteren, hun eigen routines te creëren, en de passen te leren.

Wanneer is de beste tijd om fitnessles te nemen?

Er is geen harde en snelle regel over wanneer je met je fitnessles moet beginnen of eindigen. Wat belangrijk is, is dat u er een prioriteit van maakt in uw drukke schema. Probeer het in te passen rond je werk- of studierooster, of wanneer je vrije tijd hebt in het weekend. Fitnesslessen zijn een geweldige manier om fit en gezond te worden. Je hoeft geen superatleet te zijn om van de voordelen te profiteren. Je kunt sterker, slanker en strakker worden door gewoon naar je lichaam te luisteren en jezelf uit te dagen met elke nieuwe training.

Ons 3-weeks programma – hoe het werkt

Wij bieden 3-weekse fitnessprogramma’s die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. U kunt zich inschrijven voor het volledige programma of een paar lessen kiezen die in uw schema passen. Wij bieden een één-op-één gesprek met onze fitnessinstructeur, zodat u uw doelen en uitdagingen kunt bespreken terwijl wij een programma op maat voor u samenstellen. De lessen zijn gebaseerd op barre, yoga en Pilates, zodat je kunt zweten, stretchen en kracht opbouwen op hetzelfde moment. Je krijgt ook alle drie de stijlen in elke les, zodat je het meeste uit je tijd haalt. Onze programma’s helpen je om: – Je potentieel te ontsluiten. – Je sterker, slanker en zelfverzekerder te voelen. – Een gezondere levensstijl op te bouwen die duurzamer is.

Onze lessen zijn toegankelijk voor dansers van alle niveaus. Alles wat je nodig hebt is een open geest en een verlangen om fit te worden en plezier te hebben.

Wie kan onze lessen volgen? Wij bieden lessen aan voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden en achtergronden. Of u nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, uw houding wilt verbeteren of gewoon actiever wilt zijn, het kan allemaal met dans.

De voordelen van dansles:

– Verbeterde lichamelijke en geestelijke gezondheid Dansen is een geweldige manier om je gezondheid en conditie te verbeteren. Het helpt je niet alleen om calorieën te verbranden en kracht op te bouwen, maar het helpt ook om stress te verlichten, isolement te verminderen en zelfvertrouwen op te bouwen. – Betere relaties met andere mensen Dansen is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. U kunt afspreken met vrienden van uw dansles of nieuwe vrienden maken door af te spreken op een van de vele sociale dansevenementen die in de stad worden gehouden. – Beter begrip van de wereld om je heen Dansen is een geweldige manier om de wereld om je heen te verkennen en te leren kennen. Je kunt nieuwe culturen leren kennen, naar interessante muziek luisteren en zien hoe verschillende mensen een rol spelen in de muziekindustrie. – Beter uiterlijk en zelfvertrouwen Dansen is een geweldige manier om je uiterlijk en zelfvertrouwen te verbeteren. Je kunt dragen wat je wilt, doen wat je wilt en zijn wie je wilt, terwijl dansen je zal helpen om je goed te voelen over jezelf.

Categories: My Blog