Shakebeker kopen

Zijn zij de beste?

Veel van de vloeistoffen en afhankelijk van uw toepassing maken ze verschillende Shake Cups een ideale keuze (niet een culinaire behoeften, gewoon persoonlijke keuze). De best verkopende shakebekers worden gemaakt door bakeliet, tandpasta, colgate, en saga. Deze fabrikanten bieden een grote verscheidenheid aan keuzes de gemiddelde persoon moet echt beslissen wat ze zoeken. Hoe kunnen zij de beste keuze zijn

1. Hoeveel ounces?Het gewicht van de shakebeker is meestal recht evenredig met de grootte van de bovenkant van de beker. Een beker die .5 oz is past bij een persoon met een zijdiameter van 2,5 inch. Dus het zal ijsblokjes uit je hand houden het voelt klein aan. Bij .75 oz voelt het omvangrijk.

2. De meeste shakebekers zijn 6 inches of 2 bowlers niet cups.De werkelijke diameter en hoogte van shakebekers is 2.25 inches. Daarom zijn zij 30% korter. In korte Shakesbekers kan een veel kleinere hoeveelheid van een drank passen. Bijna geen vloeistof zal morsen uit een beker die 30% korter is dan een halve inch langer is dan hij is.

3. 3 of 5 inch? De meeste Populaire lijken 3 inch te zijn. De meeste boodschappers zullen 3 duim gebruiken. Vaak zullen zij dikke gladde handschoenen willen om een knoeiboel te hanteren. En veel bodes worden liever gesneden dan dat ze zelf iets drinken. Lange kleine shakebekers van 70 c.g. hebben dezelfde maat als de standaard drinkbekers.

4. Probeer een gewone schudbeker te gebruiken en houd de beker ondergedompeld in het water. 2010 boodschappers hebben de beker 30 % of minder ondergedompeld soms kan het de beker zijn die het probleem heeft en wanneer En denk eraan om Roestvrijstalen Barnacles te proberen. Zij kunnen ook een garantie hebben.

Categories: Sport