Sportschool Rotterdam

Als het op het kiezen van de beste sportschool in Rotterdam aankomt, kun je niet zomaar een willekeurige sportschool binnenlopen en verwachten dat je tevreden bent met hun diensten en faciliteiten. Je moet jezelf een aantal belangrijke vragen stellen om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen over waar je het beste kunt gaan fitnessen.

Hoeveel toestellen hebben ze? Hoeveel kost het? Wat voor soort omgeving is het? Voelt het aan als een persoonlijke trainingssessie, in plaats van als de zoveelste workout faciliteit?

Take a look at RDAM GYM

RDAM Gym is zeker een van de top sportscholen in Rotterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring, zijn ze een van de meest populaire sportscholen in de stad. Zodra je de deur binnenloopt, zul je merken dat de sportschool zeer goed is uitgerust en dat ze zich voornamelijk richten op cardiovasculaire fitness. Er is een groot aerobic gedeelte, evenals weerstands- en gewichtsmachines, die door het hele gebouw staan. De eigenaren, Ton en Diederik van der Meer, hebben ook een klein bedrijfje voor personal training, dus u vindt een volledig scala aan diensten in de sportschool zelf.

Goede hulp bij training

Een van de beste dingen van een sportschool in Rotterdam is de beschikbaarheid van personal training diensten. Je kunt een training van 30 of 60 minuten boeken voor jezelf of voor een vriend, of zelfs voor een familielid. Er is ook een ruim aanbod aan lessen voor kinderen, waaronder pick-ups, drop-sets, trampolinepret, hindernisbanen en meer.

Genoeg ruimte om te kunnen trainen

Als je een sportschool binnenloopt, is het eerste wat je opvalt de ruimte. De meeste sportscholen hebben tussen de 20 en 30 machines, terwijl andere 60 of 100 machines hebben. Dit is geweldig als je net begint en een goede workout wilt doen, omdat je op de meeste machines gemakkelijk een plekje kunt vinden. Als je echter een gevorderde trainee bent en een machine met een grote capaciteit wilt gebruiken, zul je waarschijnlijk elders in Rotterdam moeten zoeken. Er is een grote keuze aan apparaten bij RDAM Gym, dus je moet wel iets kunnen vinden dat voor jou werkt.

Alle soorten fitnesstoestellen

Als je van fitnessactiviteiten houdt die niet per se een vast patroon hebben, dan moet je zeker eens een van de yogalessen in het fitnesscentrum proberen. Er zijn veel verschillende stijlen yoga, elk met een eigen gevoel en doel. Deze gaan van zachte yoga tot intense vinyasa, en alles daar tussenin. Er zijn ook veel verschillende lessen voor verschillende fitnessniveaus, waaronder yoga voor beginners, yoga bij problemen met het lichaamsbeeld, yoga om de flexibiliteit te verbeteren en nog veel meer.

Categories: Sport