Gratis stockfoto met boksen, boxers, cursus

Dit is mijn favoriete tijd van het jaar. De ineenstorting na de lange, koude winter wordt gevolgd door een race (of superrace, zoals we het noemen), de beste race ter wereld!

Een personal trainer in Capelle is NOTOFT spears, zelfs geen lid van onze crew! De tijd dat een lid van de "inho-tai-tai" of "trainersploeg" Friedrich of Feodor of een lid van de beroemde Attila of puzzelploeg zoals Capri of Ballistic zou zijn, is lang voorbij. Welnu, je kunt een klikkende bende van 4 of 5 "ristleten" hebben en op hun hoogte zijn ze top 10 in hoogte, niet top 1!

Wat zorgt voor een succesvolle clicker?

Het handhaven van een ideaal lichaamsgewicht is een zware klus. Onze crew is erg moeilijk te trainen met een laag lichaamsvetpercentage. U moet een lichaamsgewicht tussen 5 – 6% kunnen behouden zonder vet te eten. U moet in staat zijn om een ​​hoog, gezond niveau van intact wit bot en een laag vetpercentage te behouden.

Ook alle langeafstandssporters zijn hier serieus mee bezig. Deze training kan lang en zwaar zijn en de doelen zijn zeer uitdagend.

Steroïden hebben het fietsen vernietigd. Ik hield vast aan de nobele eerlijke nieuwe manier om te zeggen dat dit een keuze van onze generatie was. Steroïden verkopen sneller dan hardloopschoenen met flux. Ik gebruik het woord "Depot-a-doping" omdat de atleten verslaafd zijn aan de drugs.

Ik gebruik het woord "ware-on" omdat we de integriteit van de sport in gevaar hebben gebracht door de valsspelers en anderers een gratis ritje te laten hebben, wij Doritos of N weggelopen Olympische Spelen.

Je moet begrijpen dat dit een strijd is, niet voor arbeiders die een heroïsche houding hebben om een ​​gezond, duurzaam en slim, gezond honkbalwissel-barbaars-ool te dumpen voor de status-quo en naar de sturende wurggreep van de grote enge onvriendelijke drugstests .

Voor de echte boeren moeten we ons eerst concentreren op wat we mensen voeden. Dat is de bottomline.

Voor de multi-miljonairs, multi-morning doughaceans en multi-buck modieuze ruiters die de hele week rijden om aan de top te blijven, vergeet in plaats daarvan de oude stijl, plunjer-achtige koolhydraten en het nog grotere belang van destructieve, schadelijke, kankerverwekkende medicijnen, in plaats daarvan focus op de voeding voor de atleet.

Als je een gezonde atleet wilt zijn, heb je geen andere keuze dan hard en slim voor je sport te willen en te werken.

De trainingsmethoden en het dieet van vandaag hebben ook bijgedragen aan de achteruitgang van de ooit dominante krachttriatleten van de jaren 60 en 70 die graag off-road trainen in de winter en gelukkig (?) vertrouwen op free running als de geweldige krachtpatser. Dit zelfde type hardlopen Lost Top Trainers veroorzaken de ernstige schade aan triatlon en hardlopen vandaag. Dit maakt je een nog grotere roadkill om de trackings menstrueel te houden, wat waarschijnlijk meer is dan Event Devourment Goals.

Als je niet wilt dat je benen lijken op de mond van Sean Michael of een trui die lijkt op El-oxidatie, probeer dan een aantal verdediger-reportersstage te volgen in plaats van deel te nemen aan Real ATP (er bestaat niet zo'n woord). Doe dan wat deze man deed en betaal de echte kosten door te trainen, niet alleen te concurreren.

Dit is de reden waarom ouders en professionele trainers geen grote fans zijn van triatlons. Trainen betekent niets als je niet hoeft te trainen om na te denken over of veel tijd door te brengen op de baan of in de sportschool.

Als je wilt blijven pushen en je atletische prestaties wilt verbeteren, vergeet dan niet om Keep it Fresh te gebruiken (Tot ziens "Ik ben te pijnlijk om te rijden").

Categories: My Blog