Tartan Track, Athletics, Track And Field, Race Track

Je looppatroon wordt duidelijk als je een video-analyse van je wandeling bekijkt. Houd bij het bekijken van de video je hoofd omhoog, zodat je alles duidelijk kunt zien.

In de videocamera bevindt zich een scherm waarop het videobeeld wordt weergegeven. Dit soort camera’s moeten onder een zeer specifieke hoek worden opgesteld (90 graden of de geschiktere camera’s die de afbeelding verzenden). U wilt de video net zo bijhouden als tijdens het lopen, door het aantal keren te tellen dat u van de loopband bent gevallen. Hierna kunt u uw loopband-dVR of hardloopanalysetool gebruiken die op internet beschikbaar is.

Ik denk niet dat er veel verschil is tussen het gebruik van de hardloopanalysetool en het bekijken van een videoanalyse van je wandeling als er twee dingen zijn die geanalyseerd moeten worden:

1. Video-analyse is het nemen van videobeelden naar een vakkundig bestuurde computer waar u de video in slow motion kunt bekijken.

2. De individuele methode voor lopen op de loopband is het tellen van het aantal keren dat u de pad raakt tijdens het lopen en rennen.

Zodra statistische resultaten (leeftijd, geslacht, prestatie-indicatoren zoals tempo of prestatiecurve) zijn bepaald voor mannelijke of vrouwelijke hardlopers en loopbandlopers, heeft u een antwoord en kunt u deze gebruiken in vergelijking met schoenmaat.

De analyse werkt alleen als je een loopband gebruikt met camera-apparatuur die elke vorm van beweging vastlegt: rennen, lopen, joggen, stoppen en starten. Tijdens het hardlopen kun je elke beweging (rennen) voor je zien. Maar lopen belemmert uiteraard camerabewegingen. Zodra je op de loopband slaat, wordt er gemasseerd, door middel van druk of rekking trekt de spier zich samen. Joggende wandelaars zullen helemaal niets kunnen zien.

De snelheid is een andere variabele waarmee rekening moet worden gehouden: het wordt aanbevolen om de instellingen laag in te stellen, bijvoorbeeld geen loopbandcomputer te gebruiken bij een snelheid lager dan 4 km/u. Het instellen van de maximaal mogelijke snelheid om het doel te bereiken zal moeilijk zijn, maar onthoud dat het doel hier is om controle te hebben over de video-analyse.

U moet ook rekening houden met de stijl van de loopband of de modus waarin u uw loopband gaat gebruiken.

Een loopband van Transrobatics is er een die de loopband automatisch vertraagt ​​wanneer u sneller probeert te gaan, en versnelt wanneer u langzamer probeert te gaan. Een All Terrain-loopband (Desire, Excite, Racing of Play) biedt een reeks instellingen voor alle terreinen, zodat u de loopband kunt instellen tussen 7 – 25 meter (23 – 67 voet).

Loopbandwielen vervangen

A training treadmill wheel is basically a set of blocks that work like car tires: that is, when you walk along them they slide a certain distance, and when you decide to go on the move, they are subjected to the exact forces as you move. When buying a training wheel for a treadmill workout, you will have two options: regular and power. Regular wheels are considered safer because they were made to be used by just one person at a time. A runner, for example, can walk a few blocks, and then simply switch to the training wheel for a few more. Without a training wheel, your exercise would be pointless because the walking is the entire purpose for buying a treadmill in the first place. It is also more expensive.

Een krachttrainingswiel is een elektrisch wiel waar een persoon tegenaan botst voor weerstand (en soms voor snelheid). Het voordeel is dat de trainer een persoon veel meer intensiteit zal geven voor hun trainingen. Je kunt ook een trainingswiel kopen met iPod- of satellietradio-integratie (fantastisch idee, maar momenteel niet overal verkrijgbaar in de Verenigde Staten).

Trainen met een loopband is vergelijkbaar met trainen met lichaamsgewicht: hier draag je dezelfde soort kleding en beweeg je dezelfde afstand.

Een training op een loopband heeft veel voordelen, waarvan de meest voor de hand liggende is dat je dezelfde warming-up en cooling-down krijgt. De cursussen kunnen ook variëren, zoals alle terreinen (dwz wandelen, joggen, snel wandelen, bergopwaarts, enz.), Heuvelwandeling, heuvelachtig loopband, enz.

Categories: My Blog