Oké, dus je hebt enige basiskennis over het optillen van gewichten. Gefeliciteerd, laten we nu naar het vlees en de aardappelen van het programma gaan, de belangrijkste kern van het systeem: het dieet.

Een goed doordacht, op lange termijn samengesteld plan voor uw verlies, dat u zelfs zou kunnen conditioneren om een ​​lichaam te krijgen dat anders zal spreken. Maar dit alles kan alleen mogelijk zijn als je eerlijk bent tegen jezelf en discipline toepast. Door het dieet te volgen, zult u meer motivatie vinden naarmate het moeilijker en moeilijker wordt. U bent zeker van resultaat, geloof ons!

Het slimste voor u is om 's ochtends vroeg op te staan ​​en in te loggen op uw krachttrainingssoftware. Daar vindt u alle details die u nodig hebt om een ​​dieetplan op te stellen dat het beste bij uw lichaamstype en uw voorkeuren past.

Het zal u onder andere vertellen welk deel van uw dagelijkse inname van calorieën u zou moeten consumeren, afhankelijk van hoeveel u weegt en wat uw lichaamsvetpercentage is. U kunt dus het beste calorieën gebruiken door te weten hoeveel u dagelijks moet consumeren.

Afgezien van het dieetgedeelte, is misschien wel een van de meest invloedrijke dingen voor u het trainingsplan.

Hierin staat welke oefeningen je op je bovenlichaam moet doen en welke op je onderlichaam? Niet alleen dit, het zal je vertellen hoeveel herhalingen en sets je moet doen, evenals welk gewicht je moet tillen en dus hoe het zou moeten zijn dat je zou moeten tillen.

We raden je aan om op je Bike te rijden met een respectabele veiligheidssnelheid van 5 mph als het gaat om de cadans van de fietsen. Daarbij is het belangrijk om alles – motoren, remmen, versnellingen – zo veilig mogelijk te maken. Omdat veiligheid een van de redenen is waarom je dit wilde doen, voor jezelf en niet voor iedereen.

Je vraagt ​​gidsen al over het rijden in het openbaar; dit is echter niet voldoende. Er is nog iets dat we adviseren. Houd tijdens het rijden op de weg altijd uw handen op de rem.

Zo bent u verzekerd van uw veiligheid. Als je je onveilig voelt tijdens het rijden, doe het dan helemaal niet. U mag ook niet per ongeluk in het verkeer komen, want dit is niet alleen gevaarlijk voor u, maar ook voor de bestuurder.

Als je om wat voor reden dan ook bang bent, maar toch wilt gaan, zorg er dan voor dat je af en toe achter je kijkt. Als u voertuigen ziet aankomen, ga er dan niet vanuit dat ze onveilig zijn, maar dat ze niet op tijd konden stoppen. Sommige chauffeurs zien je niet, vooral niet in de spits.

Dit zijn de drie essentiële aspecten van een goede bodybuilding workout. De training zelf is misschien zwaar, maar we verzekeren je dat het beter zal aflopen dan helemaal geen training te hebben en dat je er uiteindelijk misschien beter uit zult zien.

We raden je ook aan om een ​​kijkje te nemen op onze website Roadwarrior Gobbling.

Categories: My Blog