Het kan overweldigend zijn om te weten over holistische massage. Ik zou aanraden om over deze vorm van massage te leren als je voor jezelf wilt zorgen. Van massage is bekend dat het werkt als een behandeling voor alles, van snijwonden en kneuzingen tot menstruatiekrampen. Het kan ook worden gebruikt om u te helpen slapen en ontspannen. Het is een van de veiligste en meest natuurlijke manieren om het lichaam te behandelen.

Bij een holistische massage wordt elke spier behandeld terwijl je aan een houding werkt. U moet de juiste manier leren om druk uit te oefenen wanneer u uw spieren behandelt. Te veel druk en het kan ervoor zorgen dat vezels strakker worden in plaats van bewegen. Te weinig druk echter, en spieren kunnen gewoon krimpen. Je moet ook gelijk hebben over wanneer je druk moet uitoefenen. U moet bijvoorbeeld druk uitoefenen wanneer het vers en soepel is, in plaats van droog en oud. Je moet de spieren kunnen voelen ontspannen en kunnen bewegen door alleen maar druk uit te oefenen. Je kunt ook druk uitoefenen als je spieren gespannen zijn, maar na een tijdje zou je de druk voorzichtig moeten kunnen loslaten. Als je net begint, blijf dan in kleine stapjes oefenen totdat je het verschil voelt.

Holistische massage omvat reflexologie. Reflexologie is een oude Chinese techniek die ook wel energiegeneeskunde wordt genoemd. reflexologie richt zich op het bewustzijn van energetische stromen, of meer wetenschappelijk, de punten die worden geassocieerd met elk van de honderden miljarden sensaties die in ons lichaam voorkomen. Mensen die hun hele leven op deze punten hebben gefocust, hebben de neiging om direct en individueel contact met die punten te maken. reflexologie is een manier om de energiecohesies die door je heen lopen te ontdekken, en om terug te kunnen gaan naar die punten en de lichaamseigen energie terug te winnen.

Bij een holistische massage, ook wel energetische geneeskunde genoemd, ligt de focus op wat er in je lichaam gebeurt, in tegenstelling tot wat als "uitwendig waarneembare" symptomen wordt beschouwd. Met andere woorden, als je het koud hebt, wordt aangenomen dat je lichaam koud is. Als u zich moe voelt, is dat omdat uw lichaam moe is. Veel andere symptomen kunnen worden toegeschreven aan een specifieke energie, zoals een gewichtstoename van een racket, maar een holistische benadering kan u helpen ontdekken waarom u voelt wat u voelt.

Holistische massage omvat het werken met je geest, lichaam en geest. Wanneer u met een holistische massage werkt, bestaat de kans dat u dingen ontdekt waarvan u zich niet eens realiseerde dat ze schadelijk kunnen zijn voor uw lichaam. Dit kunnen voedingstekorten zijn die u heeft, of zaken als emotionele en mentale problemen.

Categories: My Blog