Hulp bij afvallen

Het is geen geheim dat overgewicht wereldwijd de belangrijkste oorzaak is van invaliditeit. In de VS wordt meer dan twee derde van de volwassenen beschouwd als te zwaar of zwaarlijvig, waardoor ze een groter risico lopen op gezondheidsproblemen zoals diabetes, hartziekten en sommige soorten kanker. Het is nooit te laat om actie te ondernemen en voor uw gezondheid te zorgen. Zolang je jezelf actief houdt en evenwichtig eet, kun je nog steeds profiteren van hulp bij het afvallen van een ervaren professional die je gezonde gewoonten kan aanleren die je je hele leven zullen bijblijven. Als je wat kilo's wilt verliezen en ze eraf wilt houden, dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres! Lees verder voor de top tips voor hulp bij afvallen.

Eet een evenwichtig dieet

Een uitgebalanceerd dieet is de beste manier om ervoor te zorgen dat u alle voedingsstoffen binnenkrijgt die u nodig hebt om gezond en energiek te blijven. Een dieet met veel vezels (bonen, fruit en magere zuivel zijn goede bronnen) en weinig verzadigd vet en toegevoegde suiker, kan u helpen langer een vol gevoel te hebben, zodat u minder snel geneigd bent tussen de maaltijden door te snoepen. Neem veel groenten, peulvruchten, volle granen, vis, verse en magere zuivelproducten en eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vis, soja- en notenmelk, vlees en gevogelte. Streef naar 6 tot 8 porties groenten, 2 tot 3 porties fruit, 2 tot 3 porties magere zuivel en 2 tot 3 porties eiwitrijk voedsel per dag.

Beweeg regelmatig

Regelmatige lichaamsbeweging kan u helpen gewicht te verliezen en het eraf te houden. Het kan ook uw bloeddruk, cholesterolgehalte, bloedsuiker, insulinegevoeligheid en bloedvolume verbeteren, waardoor u diabetes en hartziekten kunt voorkomen. Regelmatige lichaamsbeweging kan ook uw stofwisseling stimuleren en uw lichaam in staat stellen calorieën te verbranden en minder vet op te slaan.

De hoeveelheid lichaamsbeweging die je nodig hebt om af te vallen hangt af van je eigen unieke lichaamstype, gezondheid en fitnessniveau. Maar over het algemeen kan 2 tot 3 uur lichaamsbeweging per week (met een matige intensiteit) u helpen gewicht te verliezen.

Sla de basis niet over

Het kan verleidelijk zijn om calorieën te minderen of maaltijden over te slaan als je probeert af te vallen. Maar dit maakt het alleen maar moeilijker om in vorm te komen en kan er uiteindelijk toe leiden dat je op de lange termijn weer aankomt.

Uw dagelijkse voeding moet worden gekenmerkt door hele, verse voedingsmiddelen in plaats van dranken en snacks. Eet fruit, groenten en granen, en vergeet magere proteïnen niet. Je moet ook water drinken in plaats van suikerhoudende dranken of frisdranken, want die bevatten veel suiker en calorieën.

Conclusie

De beste manier om af te vallen is ervoor te zorgen dat u elke dag minder eet. Probeer indien mogelijk snacken te vermijden en consumeer niet te veel calorierijke frisdranken, sappen of andere dranken. Zorg ook voor voldoende lichaamsbeweging. Dit is de beste manier om gewicht te verliezen en het er voorgoed af te houden.

Categories: My Blog