Personal trainer Eindhoven

Boot camp dook voor het eerst op in literatuur uit de 19e eeuw

Veel schrijvers hebben verwezen naar boot camp als een plaats gereserveerd voor de geestelijk gehandicapten. Mark Twain beriep zich zelfs op de geestelijke gezondheid van sommige van zijn composities en koos ervoor humoristische verhalen te schrijven over geestelijk gehandicapte assistenten. Hischarged dat het raken van het oog van de stier en het slaan van de stier een mildere versie was van stoten in een vechtsport toernooi.

Mark Twain had gelijk. Eigenlijk speelde boot camp ooit een rol in Beckett’s verhalen, hoewel ze dat misschien deden om te entertainen. In 1848, beschrijft Neal de ervaringen van geestelijk gehandicapte patiënten in het beruchte Milbourne Hospital. Hij schreef: “De belangrijkste kenmerken van het Milbourne Hospital zijn veiligheid, geklede schoenen, en waterkuur.”

Het belang van de militaire plicht die bootcampers vertonen kan worden afgeleid uit het feit dat soldaten tijdens de Burgeroorlog kilometers ver van hun aanval moeten lopen.

Veel soldaten keren gezond en ongedeerd uit het veld terug. Zij doorstaan echter wel enorme ontberingen. Zij moeten hun eigen gewicht dragen en lijden onder verschrikkelijke omstandigheden zoals gebrek aan voedsel en water. Sommigen sterven door blootstelling aan de zon of door verdrinking. Van degenen die sterven, hadden velen voldoende kleding en andere noodzakelijke voorraden.

Een voor de hand liggende vraag is: waarom? Het trainingskamp is een wreed schouwspel. Netjes en gretig om indruk te maken op de militairen, zijn ze geharde krijgers geworden die klaar zijn om de dood onder ogen te zien. Het is deze verleiding van de menselijke psyche die fysieke moed doet opkomen.

Wanneer het object iets zo moeilijks is, zijn bewondering en respect voor de taak belangrijker dan sympathie voor de slachtoffers. In het geval van soldaten zoeken zij naar dat ene moment van opwinding dat mensen moed noemen. De krantenkoppen van beroemde veldslagen staan vol van de moed van soldaten die de kop van een persoonlijk letsel negeerden en stierven.

Naast hun fysieke uithoudingsvermogen hebben soldaten ook een sterk ontwikkeld gevoel voor smaak. Net als boksen, dat zijn publiek wil vermaken, verlangen bootcampers naar een smaak van gevaar die de gewone lemmingen te boven gaat. Geavanceerde smaak voor de zintuigen heeft geleid tot verhalen over soldaten die, ondanks dat ze gewond waren, doorgingen met de strijd. In één beroemd verhaal over hulpsoldaten zou een kokanova diep in de arm bevroren zijn geweest, zo erg dat ze op papieren kapmessen moest vertrouwen om haar maaltijd af te maken terwijl ze daar stond te rillen.

Het trainingskamp is hun ontsnapping. Het is waar ze de nacht doorbrengen. Ze hopen dat het slechte weer zal zorgen voor een opkomst met volle maan, zodat ze de koude avond kunnen ontvluchten.

Het moderne laarzenkamp wordt gerund door het Amerikaanse leger, waar soldaten zes keer per dag met een gewicht van 100 pond Doe na Doe rondsjouwen, kilometers lang over een sleurige weg onder een ruwe en verzengende zon. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, soldaten had toalternate zon en chill demeanorat wederzijds geschikte tijden, om niet te zingen op terwijl het wachten op het voedsel te worden verpakt en leveren hun orders overarius de strijd.

Oefenen in boot camp brengt klusjes met zich mee vanaf de maaltijd. Na de uitputtingsslag van Gabe, trainen ze in nachtmanoeuvres en geweervuuroefeningen. In Paso Tijdens de oorlog in Mexico in 1968 moesten soldaten improvisatie sluipschutter operaties trainen met behulp van een geïmproviseerd musket en claymore mijn. In 1981 ontwierp de korporaal van het leger een vlammend kaliber en gebruikte het op weg naar de velddag. De nachtpatrouillerende troepen in Fort Stewart leerden ‘s middags snel uit te rukken en terug te vallen met nachtbrillen en nachtfakkels.

Moderne soldaten vertonen een ander soort bravoure, deze geboren uit de koude oorlog. Om de bravoure te begeleiden, dragen ze zelfs thermiek als ze marcheren. De eerste Amerikaanse troepen die thermiek droegen, trokken van Fort Sumter naar Cold Lake in een sfeer van angst en dreiging. Toen de soldaten zich terugtrokken uit de omgeving, veranderden hun eenheden hun uniform. De Sowans zien af van een zorgvuldig schoon gekleed uniform, voor een slecht passende broek die men bijna kan proeven van de kou. Het is een vereiste dat alle doelloze soldaten een goede verzorging vertonen. De juiste militaire discipline wordt niet altijd voor het eerst in de strijd ontdekt. De handigheid die in boot camp terug te vinden is, is de handigheid van een circusclown.

Voor werkgevers en militairen Bepaal uw eisen

Om uw personeelsbestand uit te breiden en een paar dollar uit te sparen, kunt u een particulier bedrijf inhuren om het werk te doen, zodat u een tijdelijke aanwerving kunt doen en deze vervolgens kunt vervangen door leden van uw personeel. Alles is “Made in the Sporting Goods Industry” toch? Nou, niet precies. Die particuliere bedrijven nemen de taak op zich om te proberen op de meest economische en bekwame manier aan uw behoeften te voldoen. Tezelfdertijd voeren zij personeel uit dat van overal in Amerika wordt verscheept om precies die dienst te doen waarvoor u een beroep op hen doet.

Een bootcamp tussen twee teams van lopers kan overal tussen de $300 en $400 per uur kosten.

Categories: Sport