Cryotherapie Bred

U vraagt zich misschien af waarom cryotherapie werkt. Cryotherapie is een natuurlijk proces dat helpt bij het herstel van een verwonding of trauma. Het proces werkt door het toepassen van een koude therapie, of temperatuur extractie, op het letsel van uw spieren door het verhogen van de temperatuur van het gewonde gebied. De gekwetste zone wordt zeer plooibaar en de bloedvaten zwellen op. Koudetherapie heeft het dubbele effect dat het de temperatuur van het letsel omhoog brengt en tegelijkertijd de weefsels een alternatief biedt om de bloedvaten te herstellen. De procedure zelf is uiterst veilig en er wordt geen salaris van de cliënt verlangd.

Veel artsen van het personeel zullen de cryotherapiebehandeling begeleiden om ervoor te zorgen dat de veiligheidsmaatregelen op hun plaats zijn. Alle behandelingen zijn tegen een vast tarief, afhankelijk van de kliniek, met vaste tijden over wanneer de behandeling kan worden uitgevoerd.Heroic Cryo syndroom vereist het gebruik van minder stroom, maar faciliteiten variëren wel. Veel faciliteiten hebben een aparte ruimte voor cryotherapie, terwijl anderen de behandeling integreren in de hoofdruimte voor blessurebehandeling.

Cryotherapie wordt gebruikt door een select aantal en voor zeer specifieke personen met blessures die niet kunnen worden genezen binnen de traditionele behandelingsfase. Sommige atleten die cryotherapie gebruiken, hebben verklaard dat het krimpen van de vaten vergelijkbaar is met dat van rebreathers en dat zij gemakkelijker zuurstof kunnen inademen dan normaal. Hierdoor kunnen atleten met een dwarslaesie dezelfde effecten ondervinden als bij traditionele behandelingen.

Zoals elke andere technologie is cryotherapie nu beschikbaar in een breder gamma van chirurgische materialen en intensiteiten. Als u cryotherapie overweegt als een vorm van behandeling overweeg dan het volgende.

1. cryotherapiebehandelingen alsof ijs om de verwonding wordt gewikkeld2. extreme maatregelen die een ijsbed met verwarmingselementen vereisen3. diensten die een waarnemershorloge gebruiken om de toestand op de patiënt te observeren

die de patiënt ondergaat. De chirurg moet zich bewust zijn van de risico’s en van de wijze waarop de behandeling door de patiënt zal worden gecontroleerd of behouden.

1. Tests als vuistregel brengen echter geen probleem aan het licht. Het resultaat van de test is slechts een indicatie van de ernst van het letsel of van de tijd die nodig is voor de genezing. Het geeft geen bewijs van krimp of genezing.2. uw eigen inschatting van de sterkte van de blessure en hoe snel u mogelijk weer actief kunt worden met training.3. uw arts kan cryotherapie adviseren voor de genezing van blessures, omdat het een alternatief biedt voor geblesseerde weefsels om volledig opnieuw op te bouwen.

Voordat er iets gedaan wordt met een geblesseerd of gedeeltelijk geblesseerd gewricht, moet de atleet er zeker van zijn dat het gewricht nog goed beweegbaar is en dat er geen interne littekens zijn die de genezing vertragen. Als er een uitgebreide zwelling en ontsteking aanwezig is, is het gewricht meer onderhevig aan hematisy sore dan aan cryotherapie omdat er nog steeds een voorraad bloed rond het geblesseerde gebied circuleert. Daarom is het verstandig geen behandeling te gebruiken die u meer kan laten lijden en uw herstel zo veel mogelijk kan vertragen.

Categories: Sport